top of page

Baking Nu

Public·230 members

crazy thief322
crazy thief322

Мої випадкові відкриття серед українських речей для щоденного носіння

Потрапила я в доволі нервову ситуацію, коли мені за два дні треба було знайти нормальний одяг для зустрічі з родичами, а все, що лежало в шафі, або втратило форму, або виглядало так, ніби пережило десять сезонів поспіль.

6 Views
th bes
th bes
12月07日

Мене теж до таких покупок привела суто практична потреба, бо я постійно потрапляла в ситуації, коли речі виглядали класно лише перші два рази, а потім або тягнулися в боках, або втрачали колір, або починали колотися в найнесподіваніших місцях. Довгий час думала, що це нормальна ситуація, поки подруга не сказала: «Спробуй звертати увагу на склад і на виробника, а не лише на фасон». Я кілька разів обпеклася, але потім дійшла до висновку, що поєднання натуральних тканин із простим кроєм для мене працює найкраще. І от коли я почала шукати щось без зайвих хитрощів, то виявила, що речі з українського виробництва часто поводяться набагато передбачуваніше. Вони не перекручуються після прання, не сідають на розмір менше і не розтягуються так, що потім хоч бери та викидай. Тепер я, щоб довго не мучитись, просто тримаю закладку на https://luforu.com/ — не тому, що хочу когось переконувати, а просто бо це те, що я використовую, коли треба щось базове або комфортне. Мені підходить те, що там багато моделей без зайвих деталей, але при цьому вони не виглядають нудно. Особливо це рятує, коли треба щось для щоденного носіння, а часу бігати по магазинах немає. Та й сам факт, що речі роблять у нас, додає якогось приємного відчуття, ніби вкладаєш гроші не просто «у черговий бренд», а в щось ближче до себе.

Members

Subscribe Form

Thanks for submitting!

501-215-4149

5 Bruce Street

Morrilton, AR 72110

​Rev. Gregory Raglon II,  Senior Pastor 

©2021 by Union Baptist Church. Proudly created with Wix.com

bottom of page